Ο.Δ.Ε.Υ.Ω : Ομάδα Δυναμικών Εξορμήσεων Υψίστης Ωφελείας

Η ομάδα «ΟΔΕΥΩ» είναι μία άτυπη ομάδα, που δημιουργήθηκε από μερικούς φίλους με κοινές ιδέες, οράματα και «πιστεύω»! Σκοπός μας είναι η δια βίου εκπαίδευση, η συνεχής εξάσκηση και βελτίωση, όχι μόνο του σώματος, αλλά του πνεύματος και της ψυχής μας σε δυναμικές δραστηριότητες. Επιπλέον, η ομάδα αναλαμβάνει δράση σε επικίνδυνες καταστάσεις, φυσικές ή μη καταστροφές και έντονα καιρικά φαινόμενα!  Ανελλιπώς, τα μέλη της ομάδας προσπαθούν και παλεύουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Μεταξύ των μελών μας υπάρχει ταύτιση απόψεων και εσωτερικός κώδικας επικοινωνίας. Σε δυναμικές εκπαιδεύσεις ασκήσεις ή επικίνδυνες αποστολές το πιο έμπειρο και εκπαιδευμένο μέλος ή μέλη προΐστανται και η γνώμη τους είναι σεβαστή. Δεν υπάρχουν συνδρομές ή πληρωμή των εκπαιδεύσεων, παρά μόνο συμμετοχή στα κοινά έξοδα, αν υπάρχουν τέτοια. Επίσης, οι παρουσίες δεν είναι υποχρεωτικές ούτε και διαγράφεται κανείς, εκτός αν αποχωρήσει αυτοβούλως.

Στην ομάδα «ΟΔΕΥΩ» μπορεί να γίνει μέλος οποιοσδήποτε πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις ή προσπαθεί σοβαρά και φιλότιμα γι’ αυτές, ανεξαρτήτως φύλου, θρησκείας, ομάδος, πολιτικών πεποιθήσεων, κοινωνικής τάξεως ή μορφωτικού επιπέδου! Εξυπακούεται ότι υπάρχει ένα χρονικό διάστημα προσαρμογής, ανάλογα με το άτομο και τις δυνατότητές του. Όπως στους καταδρομείς «έρχεται όποιος θέλει, μένει όποιος μπορεί»! Επειδή στην ομάδα υπάρχει ελευθερία βούλησης και τα μέλη της είναι συνειδητοποιημένα και συγκροτημένα άτομα, επιτρέπεται ελεύθερα σε οποιαδήποτε να ανήκει ή να παίρνει μέρος και σε δραστηριότητες άλλων ομάδων, συνδέσμων ή πάσης φύσεως συλλόγων, καθώς και σε κάθε είδους αθλητικές δραστηριότητες μεμονωμένα ή συλλογικά.

Το moto της ομάδας είναι το: «όλα είναι εφικτά»- και «ΟΔΕΥΩ στη γνωση ΟΔΕΥΩ στην προσπάθεια, ΟΔΕΥΩ στη ζωή»!

Για το EOE Photos,

Κείμενο, Μακάκη Χρυσούλα
Υπεύθυνη EOE Photos

1 άποψη για το “Ο.Δ.Ε.Υ.Ω : Ομάδα Δυναμικών Εξορμήσεων Υψίστης Ωφελείας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *